Kapteenin palsta 

Kapteeninkisa lähestyy- päättyykö kautesi siihen? 

Hyvät Kokkolan golfin jäsenet! 

Ensinnäkin on ollut mukava seurata seuran kasvua ja kehitystä tänäkin vuotena. Tälläkin hetkellä kenttä on aivan upeassa kunnossa. Kokkolan golfin jäsenet ovat saaneet kerätä kokonaisvaltaista pelikokemusta koko kesän kauniilla puistokentällä.  Olen itse nauttinut harjoittelusta rangella ja lähipelialueella ja pelaamisesta hyvällä kentällä. Kentän puistomaisuus on mielestäni nopeuttanut pelaamista, vaikka peliryhmät ovat olleet varsin täynnä kesällä ja nyt syksyllä iltaisin. Tähän on vaikuttanut tiettyjen ojien täyttäminen ja metsien muokkaaminen puistomaiseksi ja helpommin pelattaviksi, mikäli nyt joku vahingossa metsään lyö. Lisäksi pelaajat ovat tottuneet sujuvaan reippaaseen pelitahtiin. 

Klubirakennuksessa on aina saanut erinomaista palvelua, kiitos siis klubirakennuksen osaavalle henkilökunnalle ja kentän kunnosta vastaaville henkilöille ketään erikseen nimeämättä. 

Johtokunnalla on tahtotila kehittää seuran toimintaa siten, että se palvelee jäsenistöä mahdollisimman hyvin. Jäsenten määrä on jälleen kerran ylittänyt 1000 jäsentä- meillä on hyvä boogie. Junioripuolelta on kasvamassa kovan luokan pelaajia ja kenttä täyttyy muutenkin uusista kasvoista. 

 Johtokunnan jäsenet vastaavat seuran eri toimikuntien työskentelystä. Toimikunnan ovat tehneet arvokasta työtä seuran hyväksi. Siis toimikuntien vetäjille ja niiden vapaaehtoisjäsenille erityiskiitos, sillä Ilman vapaaehtoistyötä ei tällaiset yhdistyspohjaiset seurat pyörisi. Seurassa on lisäksi useita toimikuntien ulkopuolisia henkilöitä, jotka tekevät seuran eteen ja kaikkien viihtyvyyden lisäämiseksi vapaaehtoistyötä. 

Jokainen seuran jäsen voi osaltaan tehdä seuraamme tunnetuksi omilla sektoreillaan. Golfin pelaamisen mukavuuden ja hyvän peliseuran kehuminen ei ole itseltä pois- ollenkaan. 

Kiitos johtokunnan puheenjohtaja Krister Höglundille. Kristerillä on aina katse sopivasti horisontissa- arvojen mukaisesti meillä tulee olla rohkeutta kehittää ja uudistua. 

Pelikauden viimeisimpien kisojen joukossa on tulevana sunnuntaina pelattava Kapteenin kisa. Kisassa kenttää kierretään päinvastaiseen suuntaan aloituslyöntipaikkojen ollessa täysin eri paikoissa kuin normaalisti. Tiedoksi ensikertalaisille, että tulossa on mielenkiintoinen (ja pitkä) kisa. Tässä vaiheessa kisassa on jo 36 neljän hengen ryhmää. 

On ollut hieno kunnia saada olla teidän kaikkien mukana koko kauden sekä edustaa jäsenistöä seuran johtokunnan kokouksissa. 

Kiitos kaikille tästä kaudesta. Meillä on taas ollut mukava vuosi täynnä golfia, ystäviä ja yhteisöllisyyttä.  

Iloisia aikoja syksyyn kaikille! 

Harri Kangasniemi 

Kapteeni