Seniori kuulumisia

Senioreiden 8 henkilön ryhmä kävi Riikassa huhtikuun viimeisellä viikolla, 3 yötä, 4 pelipäivää.  Ilmat oli vaihtelevat, tiistaina lämmintä, keskiviikkona ja torstaina ei niinkään, perjantaina saatiin vähän sadettakin.  Pelattiin 3 kierrosta OZO Golfissa ja 1 kierros Jurmala Golfissa.  Kentät oli hyvässä kunnossa.  Jurmala Golfissa Juhani Seppälä pelasi huipputuloksen 75 scr eli yhden lyönnin alle oman ikänsä kentällä, jossa pelasi ensimmäisen kerran.  Paikallinen agentti Juris hoiti järjestelyt mallikkaasti ja aikataulut piti.  Hotelli oli idyllinen ja vanhan kaupungin sydämessä.  Ensi keväänä uudestaan!

Senioreiden avajaiskisa on yleisen avajaiskisan kanssa samanaikaisesti, omat sarjat senioreille.   Senioreiden viikkokilpailu on tänä vuonna keskiviikkona.  Normaalisti 9 r, mutta  kerran kuussa 18 reiän mittaisena.  Edelleenkään etukäteisilmoittautumista ei tarvita,  ilmoitat vain osallistuvasi kisaan ennen kentälle lähtöä.

Ensimmäinen Viiden Seuran kisa on Nivalassa 30.5. tiistaina ja ensimmäinen seuraottelu 6.6 Kuortaneella.  Ilmoittautumiset omaan seuraan eli tapahtumakalenterin kautta.

Seuratkaa tapahtumakalenteria ja ilmoitustauluja.  Niistä saa ajankohtaista tietoa.

Pekka / Senioritmk PJ