Talvigolf

Talvigolf on jälleen avattu ja se löytyy lähipelialueen kupeesta. Kuusi uutta par 3 väylää antavat hyvän harjoittelualueen talven ajaksi, mutta myös hauskan golfkokemuksen.

Talvigolfkenttä on vapaasti käytössä ja kaikki ovat tervetulleita pelamaan! Voit ottaa mukaan myös grillimakkarat ja termoskahvit, sillä talvigolfilla on myös nuotiopaikka nimeltään ravintola Prezzu, jossa voit pitää evästaukoa pelien jälkeen tai välissä! Mukana järjestämässä Kokkolan Golfin kilpailutoimikunta yhteistyössä talkootoiminnan kanssa.

Talvigolf – säännöt:

Talvigolf pelataan golfsäännöillä muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Pallon saa aina siirtää oletetulla ”griinillä” 10cm (ei lähemmäs) ja muualla mailan verran (ei lähemmäs).

Avaukset suoritetaan lyöntilavalta. Lavalla saa halutessaan käyttää irrallista mattoa tai tiitä. Pallo pelataan kohti lippua. Pallo on sisällä (”kupissa”) mikäli on gripin mitan tangosta. Tulokseen lisätään yksi lyönti (+1), jos pallo on mailan mitan lipusta, muussa tapauksessa pallo edelleen pelattava lähemmäksi.

Harjoituskentän reunassa OB (ulkona). Alue on eristetty lippusiimalla/naruilla. HUOM! Palloa ei saa hakea outista!! Alueella on harsotettuja griinejä ja väylää joilla ei saa kävellä!

Kisoista ilmoitellaan erikseen.