Tuomaritoimintaan tarvitaan lisää vapaaehtoisia!

Kilpailutoimikunnan tuomaritoiminta kaipaa uutta verta mukaan toimintaan. Kilpailut ovat seuralle tärkeä tulonlähde ja niiden laadukas toteuttaminen vaatii vapaaehtoistyötä. Tuomareiden määrä on ollut laskussa ja nyt mukaan kaivataan uusia jäseniä. Tuomarin toimenkuvaan kuuluu kilpailuiden osalta tuomarina toimiminen sovituissa kilpailuissa joko pelaavana tuomarina tai golfautolla kenttää kiertävänä tuomarina. Ennen kilpailua tuomari huolehtii tiimerkit sopiville paikoille ja tarkistaa kentän pelikelpoisuuden.

Tuomarina toimivat saavat myös pienen korvauksen aktiivisuudestaan seuraavasti:

  • Kyseisen kilpailut kisamaksu jos pelaava tuomari, jos kenttää kiertävä kilpailumaksun seuraavaan kilpailuun (normaalihintaiset kilpailut)
  • Kenttää kiertävä tuomari kisapäivän lounaan
  • Ennen kauden alkua viiden kilpailun hoitamiseen (joista vähintään 2 kenttää kiertävänä) sitoutuva tuomari saa lisäksi osallistua ilmaiseksi kesän normaalihintaisiin viikonloppukilpailuihin

Ensimmäinen askel kohti seuratuomarin uraa on tuomarikortin suoritus. Kokkolan golf järjestää koulutuksen 22.4.2023. Koulutuksen päätteeksi voi suorittaa kokeen tuomarikorttia varten.

Lisätietoja saa tarvittaessa kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Petri Kaustiselta.