Uuden Puheenjohtajan Tervehdys

Hyvät Jäsenet,

Uusi puheenjohtaja tässä terve! Muistutan heti alkuun, että etuhintainen jäsenmaksu sekä täyspaketti ovat myynnissä etuhintaan 31.12.2023 asti. Ajoissa tulevat maksut ovat seuralle erittäin tärkeitä. Maksut voi suorittaa nyt myös NexGolfin kautta ja se on jopa toivottua. Ottakaa toimistoon yhteys mikäli kysyttävää maksamisesta. Maksakaa ensin jäsenmaksu, jotta jäsenyys aktivoituu. Sen jälkeen verkkokaupan kautta voi kohdistaa muita pelimaksuja aktiiviselle jäsenyydelle. Osamaksut ja liikuntasetelit toimiston kautta.

Seuramme 67. toimintavuoden vuosikokous pidettiin 16.11.2023 missä minut valittiin KoG:n puheenjohtajaksi jaksolle 2024-2026. Kokouksessa tuli muitakin muutoksia johtokuntaan, kun kaksi seuratyön ”konkaria” siirtyivät rivijäseneksi kunnioitettavan pitkän uran jälkeen seuratyön parissa. Kiitos Krister Höglund arvokkaasta panoksestasi KoG:n eteen. Kiitos Matti Valavaara pitkästä sitoutumisestasi ja työstäsi kentän ja seuran kehittämiseen. Tervetuloa johtokuntaan Juha Puskala ja Ari Seppälä.

Aloitin golfin vuonna -94 kun asuimme Koivuhaassa mistä oli lyhyt matka kulkea kentälle kavereiden kanssa. Kentälle tullessa oli aina tervetullut olo ja peliseuraa riitti. Lapsuusvuosilta on jäänyt mieleen paljon tärkeitä muistoja pelikierroksista lukuisten eri jäsenten kanssa. Nuorena opin myös talkootyön arvon seuralle. Talkoohenki ei ole tänä päivänä itsestään selvä voimavara. Onneksi meillä on talkoohenkeä jäljellä ja toivonkin, että sitä voisimme vielä kehittääkin. Iso kiitos kaikille talkoilijoille ja muuta seuratyötä tekeville ja tehneille!

Johtokuntatyöskentelyyn tulin mukaan vuonna 2012. Reilun kymmenen vuoden aikana on kerennyt tapahtua maailmalla isojakin asioita, mitkä ovat vaikuttaneet myös Kokkolan Golfin jäsenkehitykseen ja taloudelliseen toimintaympäristöön. Niin hyvässä kuin pahassa. Tiukkoina aikoina kehittämisen ja muutosten läpiviennin tarve on aina isompi, jotta tulevaisuus olisi seuralle helpompi. Pandemian myötä laji sai valtavan buustin maailmalla, Suomessa ja Kokkolassa. Olimme siihen valmiita ja jäsenkehityksemme olikin Suomen huipputasoa parina vuotena. Tavoitteenamme on pitää 1.000+ jäsenen määrä jatkossakin. Se tuo taloudellista turvaa toiminnalle. Laajan kumppaniverkoston tuki on meille myös elintärkeää. Kiitos kaikki yhteistyökumppanimme.

Talouden tarkka hoito on meille ensisijaisen tärkeää tällä hetkellä. Olemme maksaneet kolmen vuoden kuluttua pitkän rakennuslainan kokonaan pois. Sen jälkeen meillä on uusi tilanne ja erilainen mahdollisuus kehittää enemmän meidän ykköstuotetta, eli kenttäämme. Monet kenttään liittyvät kehityskohdat ovat liian pitkään olleet jäissä odottamassa ”parempia aikoja”. Edellisen johtokunnan kanssa valmistelimme seuran strategiaa, minkä esittelimme vuosikokouksessa. Sen pohjalta etenemme, priorisointia tarkastellen step-by-step.

Uusi johtokunta alkaa heti töihin ja pidämme jäsenistöä ajan tasalla tärkeimmistä ajankohtaisista asioista.

Toivotan kaikille oikein hyvää loppuvuotta!


Kuka: Johan Aspegrén

Perhe: Vaimo ja kaksi lasta (9v & 11v)

Harrastukset: Golf, satunnaisesti kaikenlaiset urheilulajit, ruuanlaitto