Ajankohtaista asiaa tiedoksi jäsenistölle

Hyvää alkanutta vuotta!

80% maksetuista jäsenmaksuista tuli NexGolfin verkkokaupan kautta, mikä oli hyvä määrä näin ensimmäiseksi kerraksi. Sopikaa Petterin tai Antin kanssa ajankohta, jos haluatte tulla kentälle maksamaan ja myös heille ilmoitus, jos käytätte ePassia maksamiseen. Toimisto talvella auki pääsääntöisesti maanantaisin klo 9-15. Muut ajankohdat sovittavissa erikseen. Petter ja Antti pitävät vuosilomiaan talven aikana, mutta aina on jompikumpi paikalla ja tavoitettavissa! Lue lisää verkkokaupassa maksamisesta TÄÄLTÄ.

KoG:n toiminnanjohtaja Petter Lillvikin työt Kokkolan Golfilla loppuvat 29.3.2024. Petter palaa ulkomaille hotellityön pariin. Saimme pitää Petterin valitettavasti suunniteltua lyhyemmän ajan. Kiitämme jo tässä vaiheessa Petteriä hänen erinomaisesta työpanoksestaan Kokkolan Golfille.

Antti Linna on allekirjoittanut työsopimuksen Toiminnanjohtajaksi 19.2.2024, ja aloittaa virallisesti 1.4.2024 alkaen Toiminnanjohtajana Kokkolan Golfissa.

Seuran naistoimikunnan puheenjohtajaksi valittiin Päivi Rättyä kaudeksi 2024.
Seuran kapteeniksi kausille 2024-2026 valittiin Keijo Myllymäki. Onnea molemmille uusiin tehtäviin!

Tulemme poistamaan pohjoisen puolen parkkipaikan kapteeni/toiminnanjohtaja/puheenjohtaja nimetyt P-paikkojen kyltit ja vapautamme eturivin ”parhaat” parkkipaikat jäsenistön ja asiakkaiden käyttöön. Paras kokemus kentälle saapumiseen kuuluu jäsenistölle ja asiakkaillemme.

Rangella laajennetaan maksutapojen vaihtoehtoja, MobilePay tulee käyttöön kevään aikana. Muistakaa hyödyntää talven aikana edullista simulaattoriamme ja yhteistyökumppaneidemme palveluita.

Terveisin,

KoG johtokunta