JNT Open tulokset

Lauantaina 27.7. pelattiin JNT Open Scramble aurinkoisessa kesäsäässä.

Kilpailussa joukkueita oli 51, eli 102 osallistujaa, Suuret kiitokset osallistujille!

Kolme parasta paria palkittiin Golfin-lahjakortein, lisäksi kisassa oli arvontapalkinto.

JNT tarjosi lisäksi kilpailijoille maukkaat grillissä paistetut kisamakkarat kilpailun aikana!

Kokkolan Golf kiittää kilpailun sponsoria JNT:tä. Ensi vuonna uudestaan!

Onnittelut voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille!

Kaikki tulokset

Ensimmäiseksi tullut pari; Mika & Antti Natri

Ari Junkala ja Henrik Lillhonga (3. Sija)

Ja vähän taustatietoa loppuun kilpailun järjestäjästä, joka on myös Kokkolan Golfin yksi monista pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme!

Konttoripiste on nyt JNT!

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste sulautui JNT:hen 1.1.2024. Konttoripiste on ollut osa JNT-konsernia itsenäisenä tytäryhtiönä vuodesta 2022 lähtien. Nyt kahdesta menestyneestä IT-yrityksestä tuli yksi – yhdistyminen avaa uusia mahdollisuuksia ja luo paremman ja innovatiivisemman IT-yrityksen.

Tervetuloa JNT:lle – olemme luotettava pohjalainen

Toimitamme markkinoiden parhaat internet-, TV-, puhe- ja IT-palvelut. Pohjanmaa on kotimme, ja tarjoamme kuluttajapalveluita Kokkolan ja Kristiinankaupungin välillä, yrityspalveluita tarjoamme huomattavasti laajemmalla alueella.

Haluamme olla mukana edistämässä alueemme elinvoimaa ja menestystä, ja teemme sen parhaiten laajentamalla JNT-kuituverkkoamme ja jatkuvasti kehittämällä palveluitamme vastaamaan täällä asuvien ihmisten ja yritysten tarpeita.

Olemme paikallinen ja luotettava yritys, joka tarjoaa nopeaa palvelua omilla ehdoillasi – sitä asiakkaamme arvostavat suuresti. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ruotsiksi, suomeksi tai englanniksi.