Kapteenin kevätterveiset

Kalenterin mukaan pelikauden avaus lähestyy, vaikkei sää tänä keväänä kuljekkaan golffarin innon rinnalla. Onneksi range on kuitenkin avattu ja moni on päässyt jo pistämään ”lyöntiään kuntoon” ja herättelemään keskikehon lihaksistoa.

Nyt on hyvä aika tarkistaa välineiden kunto. Onko mailojen gripit kunnossa tai tarvetta uusille välinehankinnoille? Näissä tarpeissa on hyvä kääntyä osaavan paikallisen pro-shopin puoleen.

Seuramme pro:n, Reijo Linnan alkeiskurssit alkavat pyöriä toukokuun alkupuolella. Toivottavasti mahdollisemman monesta kurssin käyneestä saadaan uusia jäseniä seuralle. Seuran taloudesta suuri osa koostuu kausi- ja jäsenmaksuista, joten yhdessä tehty työ alkuinnostuksen ylläpitämiseksi on erityisen tärkeää. Autetaan, neuvotaan, ohjataan ja ymmärretään heitä yhdessä sekä luodaan tervetullut tunnelma.

Joka vuosi noin 100 jäsentä lopettaa kauden päättyessä, joka on noin 10% kokonaisjäsenmäärästä. Lopettamisen syitä oletettavasti ovat ikä, terveys sekä kiinnostuksen ja ajan puute. 

Talkoot Golfklubilla järjestetään lauantaina 4.5 ja lauantaina 11.5 alkaen klo 8. Toivotaan, että sää suosii ja talkoista tulee mukava toiminnallinen golfkavereiden tapaaminen. 

Varsinainen kauden avaus tapahtuu avajaiskilpailun yhteydessä lauantaina 18.5.Viikonloppu- ja viikkokisoihin toivotaan paljon osanottajia. Kilpailumaksuilla on myös merkittävä osuus seuramme talouteen.

Kenttä näin keväällä, ennen kasvukauden heräämistä on erityisen herkkä, joten lyöntijäljet paikataan ja alastulojäljet griinille korjataan asianmukaisesti.

Muistetaan turvallisuuteen liittyvät asiat, kun taas päästään innolla aloittamaan uusi kausi.

Toivotan kaikille nautinnollista pelikautta ja kentällä nähdään!

Keijo Myllymäki

Kapteeni