Senioritiedote

Senioreiden kilpailukausi on pyörähtänyt käyntiin vauhdilla.  Toukokuun lopulla oli 5-seuran kisan 1/5 osakilpailu Lappajärvellä.  Emme oikein pärjänneet: JPG 335 pist/JGS 327 pist/NSG 320 pist/KlG 320 pist/KoG 298 pist.  Seuraava kisa on jo ensi viikon tiistaina 11.6. Nivalassa.  Sinne pitää lähteä parantamaan tilannetta.  Takamatkalla ollaan, mutta ei paljon.  Ilmoittaudu Nivalaan viimeistään lauantaina. Mukana uusi sarja M70+, jotka pelaa punaisilta.  Lappajärven kokemuksen perusteella sarjalle oli tarvetta.

Keskiviikkona saimme vieraaksi Kuortaneen seuraottelun merkeissä.  Tämä kisa sujui jo paljon paremmin: KoG 262, KuGo 246 eli voitto tuli selvällä marginaalilla.  Ensi vuonna sitten Kuortaneelle!!

Maanantain viikkokisat ovat myös meneillään.  Palkintosponsorina on Sällskapsklubben/Teemu Styrman.  Suuri kiitos Teemulle.  Lounaskortit eivät vielä ole saapuneet, mutta kaikki sarjojen voittajat saavat palkintonsa sitten ajallaan.  Ravintola on kiinni kesä-heinäkuun, joten palkintoja pääsee kuluttamaan vasta elokuusta lähtien.

Hyvää pelikesää kaikille ja ollaan aktiivisia osallistujia.

Terveisin Pekka