Seuratoimikunnan perustaminen

Haluaisitko tulla mukaan auttamaan Kokkolan Golfia sujuvien tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen ja muutenkin olla avuksi seuratoiminnan pyörittämisessä? Haluamme olla avoin ja osallistava yhteisö sekä sitouttaa jäsenistöämme seuratoimintaan.

Seura olisi halukas järjestämään asiasta kiinnostuneille heti pelikauden alussa yhteisen kokoontumisen. Tässä kokoontumisessa valittaisiin toimikunnalle puheenjohtaja. Valinnan jälkeen seuratoimikunnan puheenjohtaja muodostaisi toimikunnan ympärilleen ja luo toimikunnan kanssa oman toimintasuunnitelmansa ja tärkeimmät tavoitteensa kaudelle 2024.

Seuran johtokunta on tarvittaessa tukemassa ja neuvomassa uutta toimikuntaa. Tarkoitus on saada matalalla kynnyksellä jäseniä mukaan.

Esille tulleita ajatuksia toimikunnan tarpeellisuudesta:

”Kilpailu- ja tapahtumatoimikunta on keskittynyt kisojen pyörittämiseen. Kisojen pyörittäminen vaatii jo paljon. Tarvittaisiin tapahtumapuolelle lisää tukea. Porukkaan olisi hienoa saada mukaan seura-aktiiveja, ketkä voivat auttaa tapahtumien suunnittelussa ja läpiviennissä kuten isommat kilpailut ja klubilla järjestettävä muu tapahtumatoiminta.”

”Voisiko seuratoimikunnan henkilöille hommata hygienia- ja anniskelupassit?”

”Odotukset isojen kisojen järjestämiseen kovenevat. Meidän täytyy näyttää, että osaamme järjestää laadukkaita tapahtumia myös jatkossa.”

Heräsikö kysyttävää? Puheenjohtaja vastaa mielellään kysymyksiin ja ottaa ideoitakin vastaan! Tarkennamme päivämäärän ensimmäistä kokoontumista varten kun kevättalkoot pidetty ja saatu kausi aluilleen.

t. Johan A.
puheenjohtaja