Seuratoiminnan info 3.7.2024 klo 13

Haluaisitko tulla mukaan auttamaan Kokkolan Golfia sujuvien tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen ja muutenkin olla avuksi seuratoiminnan pyörittämisessä? Haluamme olla avoin ja osallistava yhteisö sekä sitouttaa jäsenistöämme seuratoimintaan. Aktiivisella seuratoiminnalla edistämme myös yhteisöllisyyttä.

Seura olisi halukas järjestämään asiasta kiinnostuneille yhteisen kokoontumisen 3.7. klo 13 klubin tiloissa. Tässä kokoontumisessa valittaisiin toimikunnalle puheenjohtaja. Valinnan jälkeen seuratoimikunnan puheenjohtaja muodostaisi toimikunnan ympärilleen ja luo toimikunnan kanssa oman toimintasuunnitelmansa ja tärkeimmät tavoitteensa. Kokoontumisen agenda sivun lopussa.

Seuran johtokunta on tarvittaessa tukemassa ja neuvomassa uutta toimikuntaa. Tarkoitus on saada matalalla kynnyksellä jäseniä mukaan.

Esille tulleita ajatuksia toimikunnan tarpeellisuudesta:

”Kilpailu- ja tapahtumatoimikunta on keskittynyt kisojen pyörittämiseen. Kisojen pyörittäminen vaatii jo paljon. Tarvittaisiin tapahtumapuolelle lisää tukea. Porukkaan olisi hienoa saada mukaan seura-aktiiveja, ketkä voivat auttaa tapahtumien suunnittelussa ja läpiviennissä kuten isommat kilpailut ja klubilla järjestettävä muu tapahtumatoiminta.”

”Voisiko seuratoimikunnan henkilöille hommata hygienia- ja anniskelupassit?”

”Odotukset isojen kisojen järjestämiseen kovenevat. Meidän täytyy näyttää, että osaamme järjestää laadukkaita tapahtumia myös jatkossa.”

”Seuramme täyttää pian 70 vuotta. Tärkeä vuosi. Mitä teemme juhlavuotena?”

Seuratoimikunnan perustamiskokous – Agenda 3.7.
KoG klubin tilat, klo 13.00

  1. Todetaan läsnäolijat
  2. Puheenjohtaja esittää johtokunnan idean seuratoimikunnan tarpeellisuudesta
  3. Vapaata keskustelua ja ideointia
  4. Esityksiä seuratoimikunnan puheenjohtajaksi
  5. Päätös seuratoimikunnan puheenjohtajasta
  6. Päätetään kokous

Terveisin,
puheenjohtaja