Golfravintola on avattu kaudelle 2025.
Keittiö on avoinna Toukokuussa arkisin Ke-Su klo 11:00-17:00. Maanantaisin ja Tiistaisin keittiö on suljettu!
Kesäkuussa Keittiö on avoinna joka päivä klo 11:00 – 17:00.
Tarjonta on alussa (toukokuu) suppea, päivittäin Lohikeitto eri versioina (Kermainen, Tomaattinen tai kirkasliemi), Talon Club Burger ranskalaisilla, LohiBurger ranskalaisilla ja MaanMainiot-sarjassamme Artesaani Possu Sandwich. Menulistaa päivitetään lisää kauden kuluessa. Uusista tulevista annoksista ja tarjolla olevista tuotteista tulee myös kuvia sivuille. Burgerit on saatavilla myös gluteenittomana.
Vitriinituotteita tullaan uudistamaan n. 2 viikon välein.
–>Golfravintolan Head Chef Hannu ”Hanski” Ritolan esittely sekä ajatuksia kesän 2025 tarjonnasta<–
Ravintolan ja keittiön toiminnasta sekä tuotteista otetaan vastaan mielellään toiveita, toiveet suoraan Hanskille!




Sisälle on järjestettävissä jopa 80 asiakaspaikkaa ja terassille jopa 195 asiakaspaikkaa.
Tervetuloa!
Jos tulette isommalla porukalla yhtäaikaa, ottakaa yhteyttä ravintolaan etukäteen. Seurueille on mahdollista valmistaa tilauksesta myös muita annoksia!
Pidätämme oikeuden muutoksiin hinnastoissa.